Foto: Jairus Lyberth

Grønland er med til folkemødet på Bornholm

Med ti arrangementer på én dag er Grønland til stede ved dette års folkemøde på Bornholm i en grad, som ikke er set før. Det skriver Altinget.dk.

Folkemødet løber af stablen på Bornholm fra torsdag til søndag.

Og det er lørdag, at de op til 20.000 daglige besøgende på Folkemødet kan blive klogere på Grønland ved ti arrangementer, heriblandt en koncert med det grønlandske band Suluit.

Der bliver også debatter om, hvorvidt Grønland kan blive verdens rigeste mine-nation og en debat om nye former for turisme i Grønland.

- Idéen er at vise et nuanceret billede af forholdene og mulighederne i Grønland med udgangspunkt i det udviklingspotentiale, Grønland besidder. Planen er således, at publikum på Folkemødet får en større viden om, hvad Grønland egentlig er for en størrelse og måske et bud på, hvilken vej vinden blæser for Grønland," forklarer specialkonsulent Jens Heinrich fra Grønlands Repræsentation i Danmark.

Det grønlandske fingeraftryk er arrangeret af Grønlands Repræsentation i Danmark i samarbejde med Royal Greenland, Royal Arctic Line, Tele Post, Air Greenland, De Grønlandske Huse i Danmark og Arktisk Kommando.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt