Godt 60.000 til MIBB/Bedre Børneliv fra Ladies Circle

Den Charity Dinner Ladies Circle i forrige weekend holdt på Hotel Hans Egede gjorde i den grad en forskel. Velgørenhedsmiddagen blev afholdt for at rejse midler til MIBB/Bedre Børneliv. Hele 65.350 kr. blev det til, og de vil i nær fremtid være med til at gøre livet mere tåleligt for børn der har det svært.
Skrevet af Peter Troelsen
12. februar 2013 08:19

Ladies Circle er et verdensomspændende netværk for kvinder mellem 20 og 45 år. Til forskel fra andre netværk kommer Ladies Circles medlemmer fra alle samfundslag og faggrupper. Fællesnævneren er drive, livsglæde og lysten til at give og hente inspiration i den forskellighed, som kvinderne i netværket repræsenterer.

-Som formand for Ladies Circle 72, Nuuk er jeg utrolig stolt af, at vi har kunnet samle et så stort beløb ind til et godt formål. Jeg følger mig overbevist om, at pengene vil blive særdeles godt anvendt af Bedre Børneliv/MIBB, og jeg ser meget frem til at høre nærmere omkring projektets indvirkning på de involverede, siger Britta Keldsen.

De lokale klubber har typisk 10-20 møder om året, hvor medlemmerne mødes omkring en aktivitet, et virksomhedsbesøg, et foredrag eller lignende. Der er også nogle faste dagsordenspunkter, som er ens for alle klubber verden over. Hvert år holder Ladies Circle en international konference. I år foregår den i Zambia.

-På vegne af MIBB, vil vi gerne sige tusind tak til Ladies Circle for at have tænkt på MIBB og det arbejde vi står for. Ligeledes vil vi gerne sige tak til de mange deltagere som valgte at donere penge til det gode formal, fortæller formanden for MIBB/Bedre Børneliv Britta Nielsen Johansen, og projektlederen samme sted Nive Heilmann fortsætter: -Vi er glade og stolte over den brede opbakning vi møder. Det giver os styrke til at blive ved, og det giver en styrket tro på at vi er godt på vej mod at skabe et bedre børneliv for alle børn i Grønland. Kun sammen kan vi skabe et bedre børneliv.

Læs mere på ladiescircle.dk