GM triumf til B-67

B-67 fra Nuuk blev grønlandsmestre, da de vandt over Nagdlúnguak fra Ilulissat i finalen med 3-2. Med nye billeder
Skrevet af Noah Mølgaard
11. august 2012 16:54

Norsaq Lund Mathæussen lavede hatrick i finalen med tre fuldtræffere. Han scorede det første mål blot fire minutter inde i kampen. Hans lillebror Kaali Lund Mathæussen udlignede for Nagdlúnguak. Men Norsaq Lund Mathæussen fik scoret yderligere to gange inden pausen.

Markus Jensen fik reduceret til 2-3 i starten af anden halvleg. Men B-67 hold sin føring resten af kampen. Begge hold havde chancer nok til at score flere mål.

G-44 fra Qeqertarsuaq vandt bronzekampen over FC Malamuk fra Uummannaq med 6-0. Der blev også leveret et hatrick i den kamp, da Aputsiaq Olsen fandt vejen frem til netmaskerne tre gange.