Foto: KNR

GM godt i gang

I dag blev Grønlandsmesterskaberne i fodboldt skudt i gang i Nuuk, og for første gang blev mesterskaberne spillet på en kunstgræsbane.

IT-79 fra Nuuk fik en god start ved mesterskaberne, da de vandt hele 11 – 0 over TM-62 fra Kulusuk, og de forsvarende mestre fra B67 vandt i deres første kamp over G-44 fra Qeqertarsuaq 2 – 0.

KNRs fodboldkommentator Finn Nielsen er ikke i tvivl om, hvem der er favoritter til at hive titlen som Grønlands bedste fodboldklub hjem. 

- Efter de her to kampe, hvor Nuuk klubberne B67 og IT-79 har spillet, må man måske sige, at de to er blandt favoritterne til at vinde mesterskabet.

Samtidig understreger Finn Nielsen, at det gør en stor forskel, at GM i år for første gang spilles på en kunstgræsbane.

- Man kan allerede mærke forskel på, at bolden er meget nemmere at styre for spillerne, og der er ikke så mange tilfældigheder i forhold til, når man spiller på grusbaner, som jo kan være meget ujævne, siger Finn Nielsen.

I kampen mellem FC Malamuk fra Uummannaq og Nagdlunguak fra Ilulissat, belv det til en 2  - 0 sejr til herrene fra Ilulissat.

Dagens sidste opgør står mellem Siuteroq fra Nanortalik mod Kagssassuk fra Maniitsoq. Kampen starter klokken 19, og kan følges både i radioen og på TV KNR 1.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt