Gintberg på kanten vises i september

Danmarks Radio gør nu klar til en ny humoristisk rundrejse i Rigsfællesskabets yderste hjørner med komikeren Jan Gintberg som guide.
22. august 2011 12:41

Og Grønland er nu med i et af 10 nye programmer af "Gintberg på kanten", hvor der laves et antropologisk humørtjek af det, der af sociologer er blevet kaldt de problematiske yderkanter af Rigsfællesskabet.

Ligesom i tidligere programmer kan seerne opleve Jan Gintberg i en humoristisk og kærlig ping-pong med de lokale, når han researcher til det standup show, han efter 48 timer på stedet, optræder med for områdets beboere i jagten på lidt selvironi og en lille forløsende latter.

Og udkantsjagten førte også Gintberg til Nuuk.

- Hvor der er mange fordomme om et sted, mener jeg også er der grund til at lede efter det livsbekræftende og lidt skæve, som kan samle os om et godt grin! Og selvom der er nok af problemer at tage fat på i Grønland, så er grønlænderne jo ikke født uden humoristisk sans, siger Jan Gintberg.  

Hans nye runde med "Gintberg på kanten" indledes den 1. september i Danmarks Radio med en ugentlig udsendelse frem til og med den 3. november.

Hvad der kom ud af hans besøg i Nuuk vises i DR og KNR-TV den 29. september.