Gi' fantasien frit løb

I dag er der præcis 8 dage til deadline hvis man har lyst til at deltage i novellekonkurrencen Allatta! Lad os Skrive!
Skrevet af Karsten Sommer
21. november 2012 06:44

Alle landets unge mellem 15 og 25 år kan deltage og lade fantasien få frit løb inden for det brede tema ’Ung i Grønland, ung i Verden’.  Novellerne må fylde op til 20 sider og skal være indsendt senest d. 1. december til allatta@tuavi.net

Der er et vældigt behov for grønlandsk nutidslitteratur, og det er på den baggrund at Nordens Institut NAPA, i samarbejde med bl.a. forlaget Milik Publishing har udskrevet novellekonkurrencen.

Her 8 dage før afleveringsfristen udløber, er der kun indkommet 6 manuskripter, fortæller NAPA´s Katja Vahl, og hun håber, at unge rundt om i landet er i gang med  finpudse deres noveller, så der bliver flere at vælge imellem for konkurrencens jury.

De 10 bedste noveller vinder nemlig hver 2.500 kroner, får udgivet deres noveller i en antologi, samt får et skrivekursus, der afvikles i Kangerlussuaq i februar.

Og for at lokke flere med i konkurrencen, har arrangørerne netop tilføjet en ekstrapræmie.

Blandt de 10 vindere bliver der nemlig ydermere trukket lod om 3 billetter til Göteborg bogmesse 2013, siger Leise Johnsen, der er direktør i NAPA.

Så er man mellem 15 og 25, og har lyst til at skrive en novelle, vinde penge og komme ud at rejse, så er det bare om at komme i gang. I kan se mere om konkurrencen på www.napa.gl.