Fra Rigsombudsmand til administrerende direktør

Kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq har besluttet at ansætte Søren Hald Møller som ny administrerende direktør. Han starter i stillingen 15. januar.
Skrevet af Najaaraq Egede
30. november 2010 14:11

Borgmester Asii Chemnitz Narup siger:

- Kommunalbestyrelsen har besluttet at ansætte Søren Hald Møller som administrerende direktør på baggrund af hans mangeårige ledelseserfaring og kendskab til det offentlige. Han vil med sine faglige kompetencer samt sin uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrund blive en drivkraft i kommunens topledelse og være med til at skabe en platform for realiseringen af fælles mål.

Søren Hald Møller tiltræder stillingen som administrerende direktør den 15. januar 2011.

Søren Hald Møller kommer fra stillingen som Rigsombudsmand i Grønland. Han har besat en række topposter i Grønland, blandt andet som direktør i det tidligere Grønlands Hjemmestyre og som administrerende direktør i KNI Holding A/S.

Søren Hald Møller er uddannet cand.phil. fra Aalborg Universitet i 1984. Han blev i 1986 ansat som fuldmægtig i Det offentlige Aftalenævns afdeling i Nuuk og har siden da boet i Nuuk. Han har bestridt stillingen som Rigsombudsmand i Grønland siden 2005.