Forventet sejr til islændinge

Dameturneringen i håndbold Faxe Cup er nu skudt igang. Se onsdagens resultater.
Skrevet af Noah Mølgaard
20. oktober 2011 07:13

Den 17-årige Steinum Gudjonsdottir fra FH er topscorer i Faxe Cup efter, at hun fandt vejen til netmaskerne 8 gange. Og det samme gjorde Linda Lyberth fra Byholdet, Panu P. Grønvold fra GSS og Karen Marie Kyed Meyer fra NÛK.

Kampen mellem Byholdet og FH fra Hafnarfjordur endte med en forventet sejr til FH på 37-26. Det var første gang Byholdet spillede sammen. Holdet består af et par grønlandske spillere fra Danmark, Sisimiut, Ilulissat og Nuuk.

Kampen mellem GSS og NÛK endte med en sikker sejr til GSS på32-24. NÛK lavede mange tekniske fejl, som GSS omsatte til kontraangreb.

Der venter spændende kampe i aften, hvor NÛK og Byholdet skal møde hinanden klokken 19.00 og GSS møder FH klokken 20.40. Der er spænding om grønlandsmestrene fra GSS kan presse FH, der sluttede på 7. pladsen i den islandske liga sidste sæson.

- Forsvaret får en stor betydning i den kamp. Det bliver utrolig vigtigt for os at komme hurtigt på plads i forsvaret når vi mister bolden, siger træneren for GSS Miki A. Heilmann til KNR.

- FH viste igår at de kender hinanden godt og har tålmodighed til at vente på chancen dukker op. Vi har ellers hurtige spillere, men de islandske spillere er nok en tand hurtigere end os. Det er derfor meget vigtigt for vores spillere at være tålmodige og vente på at chancen dukker op for at undgå unødige boldtab, siger Miki A. Heilmann.

Her er onsdagens resultater:
NÛK - GSS 24-32 (17-8)
FH - Byholdet 37-26 (18-12)

Her er torsdagens program:
Kl. 19.00 NÛK - Byhold
Kl. 20.40 FH - GSS