Fortsat uden spor i drabssag

Politiet i Tasiilaq har stadig ikke foretaget anholdelse i forbindelse med en 63-årig kvindes dødsfald søndag morgen. Politiet er interesseret i at snakke med eventuelle vidner.
Skrevet af Noah Mølgaard
06. december 2012 06:42

En 63-årig kvinde blev fundet livløs søndag morgen mellem 05.00 og 06.00 uden for værtshuset 'Klubben'. Damen havde svære skader i ansigtet. Politiet frygter derfor, at der kan være tale om et drab.

- Vi har stadig ikke foretaget anholdelser og har heller ingen mistænkte i sagen, siger daglig leder i politiet i Tasiilaq Mathæus Larsen til KNR.gl.

En retsmediciner fra Danmark er ellers på vej til Tasiilaq for at undersøge liget af den 63-årige. Men dårligt vejr i området har forhindret retsmedicineren i at nå frem til Tasiilaq og kan formentlig først nå frem på lørdag.

Politiet er stadig interesseret i snakke med eventuelle vidner eller folk, der kan hjælpe med oplysninger, der kan føre frem til opklaring om hvad der er sket. Politiet har fået en del henvendelser siden søndag, men det har som nævnt endnu ikke ført til opklaring af sagen.

Politiet i Tasiilaq har telefon nummer 981448.