Daniela Chimirri og Naja Carina Steenholdt fra Ilisimatusarfik og Aalborg Universitet

Forskerstuderende søger interviewpersoner i Sydgrønland

To forskerstuderende, Daniela Chimirri og Naja Carina Steenholdt fra Ilisimatusarfik og Aalborg Universitet, skal i perioden mellem den 9. til den 19. april på feltarbejde i Sydgrønland.

De søger derfor folk, der vil lade sig interviewe om henholdvis turismeudvikling samt livskvalitet og trivsel.

På deres tur skal de besøge Qaqortoq, Narsarsuaq og Nanortalik, og håber dér at finde interesserede, som ønsker at deltage i interviews om deres projekter.

Daniela Chimirri forsker i turisme og samarbejde. Her vil hun undersøge hvordan turismen i Grønland kan udvikles, med fokus på det samfundsmæssige aspekt. Derfor skal der projektet involvere så mange turismeaktører som muligt, der har kendskab til eller har en mening om turisme-området.

Naja Carina Steenholdt forsker i livskvalitet og trivsel i Grønland. Her undersøger hun hvilke livsværdier den grønlandske befolkning har og hvad grønlænderne mener giver et godt liv. Hun søger derfor interesserede personer mellem 18 og 40 år, som ønsker at stille op til interview.

Herunder finder du datoer for hvornår de to studerende er i de tre byer, og hvordan man kan kontakte dem:

Qaqortoq 9. - 13. april 2018
Nanortalik 13.-16. april 2018
Narsarsuaq 16. 19. april 2018

Daniela Chimirri og Naja Carina Steenholdt kan kontaktes på Facebook på facebook.com/DaniChimirri eller facebook.com/najacarinasteenholdt.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl