Forbrugerne klager over Pisiffiks klistermærkekampagne

Grønlands Forbrugerråd er blevet kontaktet af flere utilfredse kunder fra Pisiffik. Utilfredsheden går på, at forretningen ikke har kunnet levere de ”præmier”, der har været udlovet i den store klistermærkekampagne butikskæden kørte i april, maj og juni måned.
Skrevet af Peter Troelsen
18. juli 2012 11:42

Det har knebet med kokkeknive og urtehakkere, når forbrugerne har villet indløse deres klistermærker til gryder, potter og pander hos landets største supermarkedskæde. Inden kampagnen var afsluttet, blev der meldt udsolgt af mange af de vare, forbrugerne kunne købe til meget nedsatte priser.

-Vi har hørt fra en del utilfredse kunder, og vi er nu ved at indhente Pisiffiks svar på vores spørgsmål. Kæden har godt nok taget forbehold og skrevet i deres kampagnemateriale, at tilbuddet kun var gældende så længe lager haves. Vi er nu ved at finde ud af, om dette lager har haft en tilfredsstillende størrelse for en kampagne, der har været landsdækkende, fortæller formanden for forbrugerklageudvalget Jannik Isidor til knr.gl.

Hos Pisiffik er man slet ikke stolte ved situationen og beklager dybt, at mange forbrugere har haft dårlige oplevelser i forbindelse med kampagnen, der har kostet Pisiffik et pænt syvcifret beløb.

-Vi havde slet ikke forestillet os, at kampagnen skulle blive en så stor succes, at vi ligefrem skulle udgå for varer. Det beklager vi dybt, og vi anerkender, at fejlen udelukkende ligger hos os. Som et plaster på såret til de mange kunder, der ikke har kunnet få opfyldt deres ønsker, har vi nu lavet et ekstraordinært tilbud. Kunderne henvender sig i deres lokale forretning og få aftalt, hvad man gerne vil have i stedet for de produkter, vi desværre løb tør for. På den måde kan kunderne få produkter, der er mindst lige så gode som de varer, vi desværre løb tør for, siger kommunikationschefen i Pisiffik Søren Olsen Damgaard og tilføjer, at hvis man fremover laver tilsvarende kampagner, vil man sørge for, at de samme problemer ikke opstår igen.