Forældre skal have bedre styr på deres børn

- Ved du hvad dit barn laver om aftenen? Siger barnet hvor det går hen? Og hvornår kommer barnet hjem? Det er nogle af de spørgsmål som forældre i Aasiaat i eftermiddag får mulighed for at svare på, når forebyggelsesudvalget stiller sig op med spørgeskemaer foran byens Pisiffik som en del af udvalgets kampagne for at mindske hærværket i Aasiaat.
Skrevet af Karsten Sommer
17. august 2012 06:00

- Vi har alt for meget hærværk i Aasiaat. I juni gennemførte vi en kampagne overfor byens børn og unge, og nu er turen kommet til forældrene, siger forebyggelseskonsulent Margrethe O. Jensen.

Eftermiddagens forældrekampagne handler om at engagere sig mere i børnenes gøren og laden, men forebyggelsesudvalget spørger også forældrene, om de har brug for hjælp, til at få skabt fastere rammer for børnene?

- Vi spørger blandt andet, om forældrene savner at snakke om den slags problemer med andre forældre, og om de har tvivlsspørgsmål omkring pædagogik og den slags, fortæller Margrethe O. Jensen.

- Vi må alle samarbejde for at få bugt med hærværksbølgen her i Aasiaat, og vi vil gerne prøve nye veje, siger forebyggelseskonsulenten, der i øvrigt oplyser at der trækkes lod om gode præmier til de forældre, der udfylder spørgeskemaerne ved eftermiddagens kampagne foran Pisiffik i Aasiaat.