Forældre og børn skal være klar til skolestart

Snart skal børnene atter gøre sig klar til at vågne tidligt om morgenen, der er ikke mange dage til de skal tilbage til skolebænken. Og det er ikke bare børnene der skal forberede sig, forældrene skal nemlig også gøre sig selv og deres børn klar til skoleåret. Det mener ihvertfald Departementet for uddannelse der derfor har sat en kampagne i gang med overskriften "Skoleklar".
Foto © : atualiliiv.gl
Skrevet af Paarnaq Hansen
05. august 2015 15:19

Sommerferien er ved at være over, og skolestarten er lige om hjørnet. 
Første skoledag er en stor begivenhed, men også starten på en vigtig forpligtelse for børnene og de kommende ti års skolegang. 
Barnet skal have nok søvn, barnet skal spise godt, forældrene skal give deres barn omsorg, det er blandt andet det, der er overskriften på en ny kampagne ’skoleklar´ som departementet for uddannelse har sat i gang for at gøre børnene men også forældrene klar til skolebænken.  
 
- Den henvender sig til forældre der har børn i folkeskolen uanset deres alder. Med ganske få værktøjer håber vi, at hjælpe forældrene med at deres børn får en god uddannelsestid. 
Det fortæller Karl F.J. Davidsen som er AC fuldmægtig i Departementet for uddannelse.

Læs også Ny landsdækkende skolekampagne

Kampagnen er godt i gang og har også åbnet en hjemmeside, hvor man kan få gode råd til, hvordan barnet får en god nattesøvn, ligesom den giver kost råd og meget mere. Hjemmesiden hedder atualiliiv.gl
God skolestart.