Fodboldstjerner udsætter besøg

Franske fodboldstjerner skal finde en ny dato til deres besøg i Grønland, hvor de skal spille opvisningskamp mod et udvalgt oldboys hold.
Skrevet af Noah Mølgaard
07. juni 2011 12:12

Den franske forening Variétés Club de France vil besøge Grønland. Og det er ikke en hvilken som helst forening, da den tæller medlemmer tidligere fodboldsstjerner som Michel Platini, Laurent Blanc og Zinedine Zidane. De har rettet henvendelse til Grønlands Boldspil Union GBU om at de gerne vil til Grønland og spille opvisningskampe, men turen, som skulle være afviklet i begyndelsen af juli, er foreløbig udsat.

De franske fodbold-millionærer vil flyve i eget fly til Grønland og vil selv betale for opholdet. Men de havde en plan om at have en delegation på mellem 40 og 50 personer og et fly i den størrelse kan ikke lande i Nuuk lufthavn.

- Derfor har de foreløbig udsat turen. Men de vil meget gerne komme på et andet tidspunkt, fortæller Jens Tang Olesen, der har bistået GBU i planlægningen.

GBU havde ikke fået navneliste til det hold Variétés Club de France ville have med til Grønland. Foreningen spiller flere opvisningskampe om året og holdopstillingen ændrer sig fra gang til gang afhængig hvad foreningens prominenter medlemmer har af aktiviteter.