Flot regnskab fra Royal Greenland

Landets største virksomhed, Royal Greenland, præsenterede i går et flot regnskab på sin generalforsamling.
11. februar 2014 07:53

Virksomheden leverer et resultat på 100 mio. kroner, som er en lille nedgang i forhold til sidste år. Royal Greenland er kommet ind i en god rytme med positive årsresultater for tredje år i træk.

Det glæder ejerne, selvstyret, repræsenteret ved naalakkersuisutformand, Aleqa Hammond, der holdt tale på generalforsamlingen i Nuuk.

Hammond ønskede medarbejderne, lederne og bestyrelsen tillykke:

- Vi skal huske, at selvom det går godt lige nu, må vi ikke hvile på laurbærerne, men fortsat sætte i, for at finde løsninger og muligheder. Royal Greenland er i kraft af sin størrelse en meget vigtig aktør i landet. Alt hvad i udfører og måden i gør det på - har betydning for mange afledte effekter i resten af samfundet, lød det fra naalakkersuisutformanden.

Vanen tro skal Naalakkersuisut også vælge ny bestyrelse hvert år ved generalforsamlingen. Her var der i år en ganske lille udskiftning, da kun Marie Fleischer blev udskiftet. Til at erstatte hende har Naalakkersuisut indsat Pitsi Høegh, der også er direktør i Greenland Sagalands i Qaqortoq. Bestyrelsesformanden er den samme, Niels De Coninck Smith.