Flertal imod Doris J. Jensen

Demokraterne har ikke længere tillid til Doris J. Jensen, oplyser partiet. Dermed tegner der sig et flertal mod naalakkersuisoq for sundhed, social og justitsvæsen.
Doris J. Jensen, formand for kulturudvalget, opfordrer Naalakkersuisut til at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på KNR's fremtid. Foto © : Arctic Circle
17. oktober 2018 17:13

Opbakningen til Doris J. Jensen vakler efter Demokraterne har meldt ud, at de vil stemme for et mistillidsvotum.

- Vi mener i Demokraatit, at vi alle som folkevalgte har en forpligtigelse for at forvalte borgernes tillid med den fornødne grad af respekt, herunder forvalte borgernes penge hensigtsmæssigt. I den konkrete sag mener vi fra Demokraatit, at Doris Jakobsen Jensen har ageret lemfældigt med betroede midler, skriver Demokraterne.

Onsdag meldte Inuit ataqatigiit ud, at de vil fremsætte et mistillidsvotum mod Doris J. Jensen. Og til Sermitsiaq.AG siger Partii Naleraq, at de heller ikke har tillid til naalakkersuisoq længere.

Dermed kan de tre partier med IAs 8 mandater, Demokraternes 6 mandater og Partii Naleraqs 3 mandater samle et flertal, der ikke har tillid til Doris J. Jensen.