Flere arbejdspladser vil være del af samfundet

Netværket som blandt andet har iværksat en række konkrete projekter som "Sund Arbejdsplads" og senest forårsrengøring i Nuuk er i hastig vækst. CSR startede i 2009 med fem medlemmer og nu tæller netværket over 30 medlemsvirksomheder og organisationer.
03. juli 2011 15:48

Netværket CSR Greenland er i hastig vækst. CSR er en forkortelse af Corporate Social Responsibility - altså virksomheders samfundsansvar.

Fra en beskeden start i efteråret 2009 med fem medlemmer Air Greenland, Royal Arctic Line, Grønlandsbanken, Grønlands Arbejdsgiverforening og Kompetencekompagniet tæller netværket nu over 30 medlemsvirksomheder og organisationer.

Senest er Royal Greenland, Nuna Minerals, Nuup Busii og Ittu.net blevet tilknyttet CSR, der udvikler kompetenceopbygning gennem erfaringsudveksling, kurser og konferencer som f.eks future Greenland tidligere på året. Samtidig har netværket iværksat en række konkrete projekter som "Sund Arbejdsplads" og senest forårsrengøring i Nuuk for nogle uger siden.

Royal Greenlands administrerende direktør Mikael Thinghuus forklarer Royal Greenlands medlemsskab af CSR med, at erhvervslivet vigtigste bidrag til samfundet er og vil altid være at skabe arbejspladser og økonomisk vækst. Men det kan og skal ske på en måde, der højde for og hensyn til både menneskelige og miljømæssige forhold.