Firmastafet udviklede sig til en folkefest

Der var omkring 235 løbere med til DHL Tele-Post stafet, der nu bliver en tilbagevendende begivenhed. Download resultatet.
Foto © : KNR/Arkiv
Skrevet af Noah Mølgaard
03. juni 2011 13:45

Placeringer var underordnet, hvor hyggeligt socialt samvær stod øverst på dagsordenen, da formanden for Naalakkersuisut Kuupik Kleist affyrede startspistolen torsdag aften foran multihallen Inussivik. Arrangørerne betegner arrangementet som en succes, hvor der var 47 tilmeldte hold.

Deltagerne og tilskuere fik hyggelige timer i og omkring Inussivik. Alle tilmeldte hold fik udleveret en madkurv og drikkevarer, hvor de forskellige hold kunne sidde sammen og tag sin en bid mad inden de tog stafet depechen og løb 5 kilometer. Nogle hold tog konkurrencen mere alvorligt end andre, mens andre tog sig en lille slapper ved at spadsere lidt inden de fortsatte med løbet.

Indenfor i Inussivik spillede Tele-Post orkesteret og da der også var mange tilskuere udviklede løbet sig til en folkefest. Arrangørerne fra løbeklubben NAAPE og Tele-Post skyder på at der var omkring 400 deltagere i folkefesten.

Tele-Post og NAAPE meddeler, at DHL stafetten, som også er en populær tradition i Danmark bliver en tilbagevendende begivenhed. Det skal afholdes den første torsdag i juni og næste års DHL stafet bliver afviklet torsdag den 7. juni.

Herrernes vindere  i torsdagens løb blev politiet hold 1, der løb 5 x 5 kilometer i tiden 1 time og 40 minutter. Damernes vindere blev Nuuk Fitness power girls, der løb i tiden 1 time og 59 minutter. Vinderne af mix, der har kvindelige og mandlige løbere, blev Grønlandsk skoleidræt, der løb i tiden 1 time og 45 minutter.

Du kan downloade resultatet ved at klikke på linket for neden.