Filmhold ombord på Discovery

Kendt amerikansk blogger skal promovere krydstogter i Grønland sammen med et kamerahold.
08. juli 2010 12:54

Ralph Grizzle, som især er kendt af amerikanere og andre engelsktalende krydstogtsgæster, skal til august ombord på det engelske krydstogtsskib, Discovery sammen med et kamerahold på tre personer for at optage videoer fra Grønland. Formålet er at producere markedsføringsmaterialer, der er i bedre tråd med tidens trends på bl.a. sociale medier.

- Vi har i samarbejde med Torshavn havn inviteret Ralph Grizzle og hans kamerahold til at besøge Færøerne og Grønland denne sommer. Selve krydstogtet er sponseret af Discovery, mens vi klarer arrangementer til lands og i luften, forklarer krydstogtskonsulent Malik Milfeldt fra Grønlands Turist- og Erhvervsråd (GTE).

Ralph Grizzle skal skrive artikler om sin oplevelser til sit web site http://www.avidcruiser.com/ og være vært på de flere korte film, som skal portrættere destinationerne. GTE har i opgavebeskrivelsen lagt vægt på, at videoerne også skal kunne bruges i andre sammenhænge end krydstogt.

- Der bliver ikke tale om lange, intetsigende videoer, men meget korte og lige-på-videoer fra de tre grønlandske byer, de skal besøge. Derudover vil der også skulle optages nogle videoer hos forskellige turistaktører i Sydgrønland, når videoholdet bliver sat af i Qaqortoq den 14. august, fortæller Malik Milfeldt.

GTE håber på opbakning og hjælp fra turistaktører i de forskellige byer, hvis de støder på Ralph og hans hold til august.

Discovery gæster i Grønland Nuuk den 10. august, Ilulissat den 12. august og slutteligt Qaqortoq den 14. august.