Facebook som net-dating

Medlemstallet i det grønlandske dating site dating.gl har aldrig været så lavt. Stifteren af dating sitet Ove Gram kan ikke længere konkurrere med de nye sociale medier.
Skrevet af Per Andersen
19. januar 2012 07:48

Dating.gl var et populært mødested for et par år siden. Medlemstallet var oppe på over 500, da dating.gl blev stiftet i 2005. Nu er medlemstallet faldet ned til 83 medlemmer og konkurrencen fra socialemedier er ikke til at tage fejl af.

- Jeg åbnede siden, dengang Facebook ikke fandtes. Men efter at de nye sociale medier kom til Grønland har datinggl mistet mange medlemmer, siger Ove Gram, der er stifteren og ejeren af dating.gl.

Han har dog ingen aktuelle planer om at lukke sitet trods hård konkurrence fra Facebook. Han vil gøre medlemskabet gratis, hvor man før skulle betale 60 kroner månedlig for at lede efter den eneste ene på dating.gl.

Ingen succeshistorier længere
Hjemmesiden har været lukket i længere periode på grund af fejl i programmerne og ikke fungeret optimalt. Der er dog kommet mere styr på sitet. Fejlene er blandt årsagerne at linket "succes historier" er tomt. Der har ellers været flere positive tilkendegivelser fra brugere som:
“Jeg har fundet den kvinde jeg søger. Tak for denne gang.”
“Har fundet min kommende mand!”
“Jeg har mødt ham; o)”
“Jeg har fundet en at dele bord&seng med :-)), så mange tak for god service.”

Dating siden dating.gl bliver styret fra Danmark på grund af de høje internetpriser i Grønland.