Første skridt mod Hollywood

Den amerikanske skuespiller Ben Stiller, bedst kendt for sine optrædener i ”Tropic Thunder” og ”Night at the Museum”, er i øjeblikket ved at lave et nyt projekt. Filmen kommer til at hedde ”The secret life of Walter Mitty”, og i denne film er der brug for to grønlandske skuespillere. De skal findes i weekenden i Nuuk.
Skrevet af Peter Troelsen
07. maj 2012 08:18

Er du mellem 30 og 60 år gammel, grønlandsk af afstamning og har mod på at kaste dig ud i at lave professionel film, så har du chancen på søndag på Hotel Hans Egede i Nuuk. Her vil der være audition, hvor der skal findes to skuespillere til Ben Stiller- filmen.

Der er brug for en kvindelig skuespiller, der skal spille ansat på et posthus, og en mandlig, der skal spille helikopterpilot. Begge scener skal optages i Island til september.

”Vi har brug for skuespillere med et typisk grønlandsk udseende. En kvinde mellem 30 og 60 år, hvor der ellers ikke stilles krav til udseendet, og en grønlandsk mand mellem 40 og 60 år, der af udsende skal være vejrbidt og barsk. Mener man selv at leve op til disse krav, er det bare med at komme afsted til Hotel Hans Egede på søndag, fortæller Michael Rosing, der står for den grønlandske del af castingen til den kommende Ben Stiller-film.

Interesserede kan også via Facebook kontakte ”Casting Nuuk The secret life of Walter Mitty”, eller maile til mittycasting@gmail.com. På den måde kan man få en tid til castingen og en scene man skal forberede sig på. Har man ikke mulighed for ovenstående kan man også blot møde frem på Hotel Hans Egede i Nuuk i tidsrummet  15.00 og 18.00.