PITUFFIK Exelis vil anke

To selskaber har indgivet en erklæring om, at de vil anke den kendelse, som underkendte servicekontrakten på Thulebasen.
20. juli 2015 12:01

Dramaet om Thulekontrakten kører stadigt. Den amerikanske Federal Court of Claims underkendte tilbage i slutningen af maj den kontrakt, der var indgået med Exelis Services.

Sidste ord er dog ikke sagt i sagen om servicekontrakten, der er nemlig lagt op til, at sagen vil blive anket. Det oplyser den amerikanske ambassade i København til KNR.

 

To selskaber vil anke

Den amerikanske domstolen vurderede i maj, at Exelis Services A/S ikke levede op til kravene i udbudsmaterialet og fratog derefter skuffeselskabet kontrakten på Servicekontrakten.

Læs også Exelis Services taber Thule-kontrakt

Det var det dansk-grønlandsk-ejede firma Greenland Contractors I/S, der sammen med firmaerne Per Aarslef A/S og Copenhagen Arctic A/S har klaget til den amerikanske domstol over udbuddet af servicekontrakten på Thule-basen, som det amerikanske forsvar har stået for.

Seneste nye i sagen er, at Exelis Services har indgivet en erklæring om, at de vil anke sagen. Det samme har Copenhagen Arctic. Anken skal indgives senest om en uge mandag den 27. juli.