Eventværket og Dramadronningen ser dagens lys

Et nyt og anderledes firma har set dagen lys her i Grønland. Nu er der hjælp at hente, hvis firmaer går med tanker om at lave større begivenheder, og det er en særdeles rutineret kvinde, der står bag det nye firma, som hun har valgt at kalde Eventværket og Dramadronningen.
Skrevet af Peter Troelsen
09. oktober 2012 04:53

Med en baggrund i den danske teaterverden, Århus festuge og en årrække som eventkoordinator i kulturhuset Katuaq i Nuuk har Susanne Andreasen en unik baggrund for at starte op for sig selv. Det kombineret med undervisning på teaterskolen her i Nuuk gør den nye iværksætter til noget særligt i en branche, hvor de første skridt i Grønland tages netop nu.

-Jeg har tænkt over det længe, men nu skulle det være. Jeg ved jo, at projekterne er der, men somme tider dør de igen, fordi der lige mangler en til at holde lidt styr på tingene. De mangler ofte det sidst løft, og det mener jeg, at jeg kan være med til at give dem. Det kan være en skole, der overvejer et teaterprojekt, eller et firma der går med tanker om at lave noget særligt. Der kan jeg med min erfaring gøre en forskel, fastslår indehaveren af Eventværket og Dramadronningen Susanne Andreasen

Eventværket og Dramadronningen er et noget utraditionelt navn til et firma, men der ligger mange tanker gemt i navnevalget. Det det i ryggen kan Susanne Andreasen rumme mange forskellige aktiviteter i sit nye firma. Eller som hun selv udtrykker det, gå på to ben.

-Dramaundervisning og events er begge ting, der kræver erfaring og indlevelse, og med mit nye firma, kan man også lave den nødvendige forankring i Grønland. Hidtil har man ofte været nødsaget til at hente hjælp fra Danmark og indrette tingene efter den tidsplan, den indskrevne hjælp har lagt for dagen. Nu kan man hyre en freelancer, når man har brug for det, og man kan være sikker på, at man kan fortsætte samarbejdet næste gang der er et projekt, som kræver lidt ekstra. Jeg ser frem til at prøve mig selv af på en anderledes scene, fortæller Susanne Andreasen til knr.gl.

Læs mere om det nye Eventværket og Dramadronningen: http://www.eventvaerket.dk/114407905