Endnu en direktør forlader INI

Udvandringen fra topposterne i A/S INI fortsætter. Nu er også direktøren for ejendomsservice Sven Pedersen gået. Det meddelte selskabet søndag aften. Hans exit kommer som det seneste i en længere række inden for få måneder.
30. april 2012 12:11

I midten af december måned kom det ud, at Jeanette Holding var stoppet som direktør for boligadministration efter kun 10 måneder i stolen. INI ville ikke kommentere på, hvad grunden var.

Så blev det marts, og da blev det meddelt, at den administrerende direktør Kenneth T. Hansen ikke ville mere.

- Jeg synes, jeg er nået til et tidspunkt, hvor jeg har brug for nye udfordringer i mit liv, lød det fra ham.

Senere på måneden gik bestyrelsen i samlet flok. Ifølge den afgåede formand fordi de var trætte af politisk slendrian på boligområdet.

Og nu har altså endnu en medarbejder med direktørtitel forladt skuden, nemlig Sven Pedersen.
Konstitueret administrerende direktør Jukku Mølgaard oplyser, at det blev besluttet i sidste uge og er sket efter "gensidig aftale". Mere vil han ikke sige.

Og det vil den nye bestyrelsesformand Lissi Olsen heller ikke. Hun påpeger blot, at den beslutning alene ligger hos Jukku Mølgaard, og at den overhovedet ikke har været drøftet i bestyrelsen:

- Og derfor er det ikke noget, som bestyrelsen skal gå ind at blande sig i eller vil gå ind at blande sig i, siger Lissi Olsen.

Ifølge hende har det hele tiden været meningen, at stillingen som direktør for boligadministration og direktør for ejendomsservice skulle slåes sammen til én stilling med titel af forvaltningsdirektør.
Den stilling har afdelingsleder Birte Kielsen fået midlertidigt.

Men om den overhovedet skal genbesættes fast, er slet ikke sikkert, oplyser bestyrelsesformanden:

- Vi har stoppet ansættelsesprocessen og bedt om at få de her lederansættelser lagt ind i bestyrelsesarbejdet. For når vi har fået opgaven fra Selvstyret at se på, hvordan vi kan ændre boligselskabet til et rigtigt ejendomsselskab, hvor man overtager Selvstyrets boliger, så er vi jo nødt til at se på hvordan opgaven skal løses, og om det giver anledning til nogle ændringer, lyder det fra bestyrelsesformand Lissi Olsen.

Og de ændringer omfatter altså muligvis en ny ledelsesstruktur i INI.

- Det siger sig selv, at når stillingerne ikke er blevet besat, er der jo ikke nogen grund til at gå ud og headhunte og ansætte osv. og dermed fratage bestyrelsen nogle værktøjer ift. det videre arbejde, siger Lissi Olsen.

Hun understreger, at den nye bestyrelse første holder sit første møde i midten af maj, og at intet er besluttet før da.

Det er ikke lykkedes Radioavisen at komme i kontakt med Sven Pedersen her til formiddag