Ekstrem løb på nationaldagen

Folk med mod på ekstremsport kan få stillet deres lyst d. 21. juni, hvor Maniitsoq Extrem Sport afvikler en konkurrence for de virkeligt seje sportsfolk. 21 km terrænløb efterfølges af 21 km i kajak inden det hele afsluttes med et cykelløb på 50 km.
Skrevet af Peter Troelsen
25. maj 2012 09:31

- Det er vores ambition at afvikle denne konkurrence hvert år på Grønlands nationaldag. Indtil nu har vi fået hele 15 tilmeldinger, og vi håber på mange flere inden tilmeldingsfristen d. 15. juni. Hvis folk ikke tør binde an med hele paletten, er der også mulighed for at deltage i hver enkelt af disciplinerne. Præmien til vinderen kræver dog deltagelse i både løb, kajakroning og cykling, fortæller en af arrangørerne John Olsen.

Den hårde vinter har givet arrangørerne bange anelser, men med de vejrmeldinger der er for den nærmeste tid kan er der en til vished grænsende sandsynlighed for at solen kan hjælpe arrangørerne med at få sneen væk inden start.

- Ekstrem løbet er det første af vores arrangementer i år. 1. september afvikler vi Maniitsoq maraton. I den forbindelse kan man også vælge distancer på 21, 10 eller 4,2 km, hvis man ikke har mod eller form til at binde an med den klassiske maratondistance, siger John Olsen.

Læs mere om arrangementer på www.mes21.com