Det er en båd af denne type, der lige nu bliver eftersøgt. En hvid jolle på 17 fod, med sort bund og hardtop. Jollen har en 100 HK Suzuki påhængsmotor. Foto: Grønlands Politi

Eftersøgning til søs mellem Itilleq og Kangaamiut er i gang netop nu

Politiet i Grønland er i gang med en eftersøgning af en jolle med to ombordværende, der var sejlet fra bygden Itilleq mod bygden Kangaamiut.

Der er lige nu gang i en eftersøgning til søs mellem Itilleq og Kangaamiut efter en mand og en kvinde, som forventet ikke har nået deres destination.

Det skriver Grønlands Politi i en pressemeddelelse.

Eftersøgning sker i samarbejde med Arktisk Kommando og Air Greenlands SAR helikopter EC-225.

Politiet leder efter en hvid jolle på 17 fod, med sort bund og hardtop. Jollen har en 100 HK Suzuki påhængsmotor.

Gav ikke lyd fra sig 

Politiet modtog anmeldelsen kl. 10.00 den 12. maj 2022, hvor en bekymret pårørende meldte dem savnet, fordi de savnede ikke havde givet lyd fra sig.

Jollen sejlede fra Itilleq den 11. maj 2022 ca. kl. 23.50 i sydlig retning mod Kangaamiut. Ombord i båden var en 40 årig-mand og en 37-årig kvinde.

Politiets fartøj ILIK har i går afsøgt kyststrækningen mellem Itilleq og Kangaamiut, mens Arktisk Kommandos skib Ejnar Mikkelsen har afsøgt det udenskærs område af kysten.

Air Greenlands SAR helikopter har ligeledes været indsat i går og har afsøgt området.

Eftersøgningen af båden fortsætter i dag, hvor også borgere fra Itilleq med to både har tilsluttet sig eftersøgningen.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl