Dronning Margrethe er sygemeldt efter et fald

Dronning Margrethe har brækket hånden og slået nakken efter et fald på Fredensborg Slot. Hendes kalender er foreløbig ryddet for arrangementer.
Dronning Margrethe blev indlagt på Rigshospitalet i København onsdag i sidste uge efter et fald. Foto © : Malik Brøns / KNR
24. september 2024 12:18

Dronning Margrethe er sygemeldt i en længere periode.

Det oplyser Kongehusets Kommunikationsafdeling, efter Dronning Margrethe fredag blev udskrevet fra Rigshospitalet i København.

Her blev Dronningen indlagt onsdag i sidste uge efter et fald i sit hjem på Fredensborg Slot, hvor hun bor i sommerhalvåret.

Faldet har givet den 84-årige dronning et brud på venstre hånd, som nu er i gips, foruden en skade omkring nakkehvirvlerne. Hun skal derfor bære en stiv halskrav i de kommende måneder, oplyser Kongehuset.

Kongehusets Kommunikationsafdeling meddeler også, at 'Dronning Margrethe er ved godt mod og har det efter omstændighederne godt'.

Hun ser dog ikke ud til at deltage i åbningen af Folketinget på tirsdag ifølge Kongehusets kalender, hvor kongeparret og prinsesse Benedikte vil være til stede.

Gransker man kongehusets kalender, er den foreløbigt helt tom resten af året for dronning Margrethes vedkommende.