Flere af indbyggerne i El Paso, der har en overvejende latinamerikansk befolkning, har allerede gjort det klart, at præsidenten ikke er velkommen.Foto: Scanpix

Donald Trump vil besøge byen El Paso

Onsdag vil USA´s præsident besøge byen El Paso, der i weekenden blev ramt af et masseskyderi, som kostede 22 personer livet.

Det fortæller den republikanske borgmester i byen, Dean Margo.

- Præsident Trump ringede til mig i går. Han var utroligt venlig og tilbød at hjælpe på enhver måde, det er muligt, siger borgmesteren i El Paso.

Flere af indbyggerne i El Paso, der har en overvejende latinamerikansk befolkning, har allerede gjort det klart, at præsidenten ikke er velkommen. Blandt andet på grund af hans negative sprogbrug mod mexikanere og andre latinamerikanere.

Borgmesteren, som er republikaner og udtalt tilhænger af Trump, mener omvendt at det er hans pligt som borgmester at byde præsidenten velkommen.

Den formodede gerningsmand er en hvid ung amerikaner, og skyderiet efterforskes som terror rettet mod latinamerikanere.

El Paso ligger på grænsen til Mexico, kun adskilt af en flod. Otte af de 22 ofre er mexicanere, der besøgte det store varehus, hvor skyderiet fandt sted, fortæller borgmesteren.

- Mens grænserne måske adskiller os, så er vi forenet i sorgen. Vi vil ære ofrene, som var de medlemmer af vores eget samfund, siger El Pasos borgmester.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt