Foto: Blogtrepreneur/Flickr Creative Commons

Dom i sagen om knivdrabet i Bjerringbro: 23-årig idømmes forvaring

En 41-årig mand med grønlandske rødder blev 1. februar sidste år stukket ihjel med 119 knivstik i sit eget hjem i Bjerringbro i Jylland.

I går faldt der dom i sagen ved Retten i Viborg.

Den 23-årige Hans Petter Bitsch Eskesen blev idømt en forvaringsdom på ubestemt tid for drabet samt for en stribe tilfælde af grov vold.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Drabet på den 41-årige Niels Ole Nuko, der har en grønlandsk mor, skete i et hus på Bredgade i Bjerringbro. Halvanden time senere blev Hans Petter Bitsch Eskesen anholdt foran en kiosk i nærheden. På sig havde han en kniv.

Den dømte 23-årige mand har under retssagen fortalt, at han var "drukkammerat" med sit offer, men har i løbet af retssagen ikke fortalt yderligere om sit motiv til den voldsomme handling. I det hele taget har han fremstået både ureflekteret og uengageret i den alvorlige sag. Han tilstod dog drabet allerede ved det første retsmøde.

I retten er det kommet frem, at gerningsmanden er lavt begavet, grænsende til lettere retarderet. Han appelerede straks dommen, i håb om at få en mildere dom, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt