Disko Line fjerner fartplaner i Sydgrønland fra hjemmeside

Fejl i blandt andet ruter og priser i Disko Lines fartplaner er årsagen til, at rederiet har fjernet planerne fra deres hjemmeside.
Skrevet af Mads Pedersen
11. oktober 2016 10:25

Efter Disko Lines nærmere undersøgelser og klager fra kommende kunder fra Sydgrønland er rederiet blevet opmærksom på, at der er fejl i fartplanerne, lyder det fra Disko Lines direktør, Frederik Sandgreen.

- Vi har opdaget, at der var fejl i stednavnene, ruter, strækninger og priser, fortæller Frederik Sandgreen til KNR. 

- Fejl i ruter og strækninger gør at der også er fejl i priserne. Og det har folk i Sydrønland klaget over, siger han videre. 

Disko Line, der fra næste år skal tage sig af passagerbefordringen i Sydgrønland, arbejder på at rette fejlene i deres fartplaner og håber at være klar med dem i løbet af tirsdag eller onsdag. 

- At lave fartplaner for Sydgrønland har vist sig at være mere besværligt, end vi havde regnet med. Men vi arbejder på sagen og håber, at planerne er klar hurtigst muligt, siger Frederik Sandgreen, der gør opmærksom på, at der også kan være fejl i de opdaterede fartplaner.

Rederiet vil løbende rette fejlene, hvis de skulle forekomme, oplyser direktøren.

Opdatering: Frederik Sandgreen oplyser, at Disko Line i øjeblikket arbejder på at få hjemmesiden op at køre igen med opdaterede ruteplaner.