Kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen har fratrådt sin stilling i Kommuneqarfik Sermersooq. Foto: Kommuneqarfik Sermersooq

To direktører stopper i Kommuneqarfik Sermersooq

Kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen og direktør for anlæg og miljø Hans Henrik Winter Johannsen er fratrådt deres stillinger i Kommuneqarfik Sermersooq.

To direktører stopper i Kommuneqarfik Sermersooq på samme tid.

Det er kommunaldirektør Lars Møller-Sørensen og direktør for anlæg og miljø Hans Henrik Winter Johannsen som har fratrådt deres stillinger i kommunen.

Begge efter gensidig aftale.

Det skriver Kommuneqarfik Sermersooq i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne sige tak til Lars og Hans Henrik for den store indsats de har ydet for kommunens udvikling gennem de seneste mange år, og ønsker dem held og lykke i fremtiden, siger borgmester Charlotte Ludvigsen (IA) i pressemeddelelsen.

Lars Møller Sørensen har været kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq siden september 2017. 

Stillingen som kommunaldirektør vil blive slået op hurtigst muligt, mens stillingen som direktør for Anlæg og Miljø vil blive slået op på et senere tidspunkt, så den kommende kommunaldirektør kan deltage i ansættelsesprocessen, skriver kommunen.

Imellem tiden skal Stabschef Alex Nørskov være direktør for Forvaltning for anlæg og miljø. Vicekommunaldirektør Marie Fleischer er konstitueret som kommunaldirektør.

Kommuneqarfik Sermersooq oplyser i et skriftligt svar overfor KNR, at de ikke har yderligere kommentarer. Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl