Visit Greenland: Det kinesiske marked kræver en anderledes tilgang

Visit Greenland er med Naalakkersuisut i Kina, hvor de skal forsøge at skaffe vigtige kontakter i jagten på kinesiske turister. Det kinesiske marked kræver nemlig en anderledes tilgang.

Visit Greenland ser stort potentiale i at få flere kinesiske turister til Grønland. Men det kræver alternative måder at nå ud til de kinesiske kunder, fortæller Tanny Por, der er ansvarlig for internationale relationer i Visit Greenland.

- Kina er et relativt nyt marked for os. De har et helt andet system. De bruger nogle andre sociale medier, de bruger andre hjemmesider, så der er nogle forhindringer, men vi tænker, at der er nogle gode muligheder i Kina, siger hun til KNR.

LÆS OGSÅ Naalakkersuisut sender kvartet på charmeoffensiv i Kina

Hun henviser til, at det kinesiske styre kontrollerer landets internet med en stor firewall. Det betyder, at det kinesiske styre bestemmer, hvilke hjemmesider landets 1,4 milliarder borgere kan besøge.

Styret har blandt andet lukket for adgangen til Facebook for en stor del af landets indbyggere. Et socialt medie, som Visit Greenland normalt bruger flittigt til at promovere Grønland som turistdestination i udlandet.

LÆS OGSÅ De gode historier skal udvikle turismen

Tanny Por er med en større delegation anført af Kim Kielsen i Kina på et erhvervsfremstød. Både tirsdag og onsdag var der turisme på programmet, og det har skaffet Visit Greenland en række gode kontakter hos lokale agenter, som skal hjælpe med at promovere Grønland i landet.

- Vi har skabt kontakt og relationer til nogle af de lokale operatører, som er her i landet (Kina, red.), siger hun.

Tanny Por var også i Kina for to år siden for at promovere Grønland, og der er sket meget i mellemtiden.

- Der er meget mere viden om Grønland i år. Agenterne kender Grønland og vil gerne opbygge turisme, siger hun om de lokale turistoperatører, hun har mødt i forbindelse med erhvervsfremstødet, som Visit Greenland deltager i sammen med blandt andre Naalakkersuisut, Air Greenland og fiskerivirksomheder Royal Greenland og Polar Seafood.

Visit Greenland har særligt fokus på at komme i kontakt med den velstillede del af den kinesiske befolkning, som er interesserede i luksusrejser til Grønland.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!