Den danske regering har ikke flere kommentarer til eksperimentet

Den danske regering vil tilsyneladende ikke udtale sig yderligere i sagen om de 22 børn som i 1951 blev sendt til Danmark.
21. august 2009 06:17

Radioavisen har i nogle dage forsøgt at få kontakt til Regeringen, blandt andet for at spørge om man støtter ideen om en undersøgelse af forløbet. Men det skal vi ikke regne med at få svar på. Fra statsministeriet lyder meldingen, at det fra nu af er socialminister Karen Ellemann, som udtaler sig om sagen på regeringens vegne. Og det er som bekendt kun få dage siden, at Statsminister Lars Løkke Rasmussen, besvarede et paragraf 20-spørgsmål om hvorvidt der kan komme en officiel undskyldning på tale. Men henne i socialministeriet er der heller ikke den store iver for at tale.Radioavisen har i nogle dage forsøgt at få kontakt til Regeringen, blandt andet for at spørge om man støtter ideen om en undersøgelse af forløbet. Men det skal vi ikke regne med at få svar på.

 

Fra statsministeriet lyder meldingen, at det fra nu af er socialminister Karen Ellemann, som udtaler sig om sagen på regeringens vegne.

 

Og det er som bekendt kun få dage siden, at Statsminister Lars Løkke Rasmussen, besvarede et paragraf 20-spørgsmål om hvorvidt der kan komme en officiel undskyldning på tale.

 

Men henne i socialministeriet er der heller ikke den store iver for at tale. Socialminister Karen Ellemann vil ikke interviewes, men har i stedet sendt et skriftligt citat, der lyder ”Jeg kan tilslutte mig statsministeriets svar til Folketinget, og jeg har ikke yderligere kommentarer”.