De sidste brikker er på plads

Så lykkedes det styregruppen bag Grønland i Tivoli, at få de sidste brikker i årets program på plads.
Skrevet af Martine Lind Krebs
27. juni 2011 13:10

Den sidste overraskelser på programmet bliver det grønlandske rollespil Innersuit, som er sponsoreret af Napa i samarbejde med Rollespilsakademiet i Danmark. Det oplyser styregruppens formand Sidsel Møller.

Innersuit kommer til at finde sted hver dag mellem 12 og 15 i et afgrænset område foran Pantomime Teatret. Her vil der blive fortalt et grønlandsk sagn, og børn og unge får efterfølgende lejlighed for at kæmpe iført kostume og udrustet med drabelige (gummi)våben. Slagets gang styres af skuespiller og journalist Vivi Sørensen fra Nuuk samt Anders Berner og Lars Munck fra Rollespilsakademiet.

Endvidere er det også lykkedes at finde et kor til at starte hver dag med tonerne af en række grønlandske skæmteviser. Årets kor bliver Aqisseq fra de sydsjællandske øer.

Årets Grønland i Tivoli finder sted 30. juli til og med 1. august. Musikprogrammet byder på Rasmus Lyberth, Nanook, Small Time Giants, Malu Rohmann Fleischer og percussionisten Trommelumsen. Til gengæld er blandt andre kajakrulningerne skåret væk i år på grund af manglende fondsbevillinger, og derfor er programmet også først i sidste øjeblik faldet i hak.