Dansk Folkeparti udsat for kagebombardement

En udmelding fra Dansk Folkeparti om, at indvandrerne er skyld i, at der ikke længere er kage og saftevand i venteværelser, har udløst et kagebombardement.
Skrevet af Karsten Sommer
16. november 2010 07:29

Det vælter ind med citronmåner til Dansk Folkepartis kontorer på Christiansborg. Det er en Facebook-gruppe "Send en citronmåne til Dansk Folkeparti!" med mere end 6.900 medlemmer, der står bag kagebombardementet.

Dansk Folkeparti skrev i sit medlemsblad i sidste uge, at indvandrerne er skyld i, at der ikke længere er kage og saftevand i venteværelser på sygehuse og hos lægen. Og foreløbig er der kommet mere end 200 citronmåner til Dansk Folkeparti.

Men der er også mere seriøse kommentarer til Dansk Folkepartis udmelding:

- Det er fuldstændig uden for den virkelighed, vi kender, fastslår formanden for Praktiserende Lægers Organisation, Henrik Dibbern, over for Newspaq.

Og Socialdemokraterne er fortørnede:

- Det er helt ude i hampen at give indvandrere skylden for, at der ikke er saftevand hos den praktiserende læge. Faktum er, at det mange steder er fjernet af hygiejniske årsager, så folk ikke får maveinfektioner, siger Socialdemokraternes sundhedsordfører, Sophie Hæstorp Andersen, til Newspaq.