Dårligt vejr og tekniske problemer: Ingen billetter i de næste fem dage

Vejret og teknik driller igen Air Greenland, derfor har flyselskabet lukket for deres billetsalg de næste fem dage.
De næste fem dage skal der kun flyves med de passagerer, der allerede har købt en billet.  Foto © : Christine Hyldal/KNR
Skrevet af Ane-Marie Petersen
14. marts 2022 14:31

Hvis du troede, du skulle købe en billet hos Air Greenland i de næste fem dage, så kan du godt tro om igen.

- Vi oplever desværre igen ustabilt vejr flere steder på kysten, og dertil har vi fortsat flere maskiner ude til teknisk vedligehold, siger Air Greenlands kommunikationschef Katja Vahl.

Så derfor har flyselskabet lukket for billetsalget til og med 19. marts.

Det går ud over i alt bliver 250 passagerer, men tallene ændrer sig løbende, infromerer flyselskabet.

I sidste uge var der også tekniske problemer på indenrigsflyvningerne. I alt var der 456 passagerer, der blev berørt af det. Et fly og to helikoptere er til teknisk vedligehold, og et fly er i Canada til et større planlagt tjek.

LÆS OGSÅ Air Greenland varsler forsinkelser: 456 passagerer bliver berørt

- I øjeblikket forventer vi, såfremt vi kan flyve reservedele frem som planlagt, at få alle fly på vingerne igen i denne uge. Dog er der fortsat et fly ude til planlagt teknisk vedligehold i Canada, siger Katja Vahl.

De næste fem dage skal der kun flyves med de passagerer, der allerede har købt en billet. 

- Vi arbejder fortsat på højtryk for at få maskinerne gjort klar igen, og samtidig ændrer vi i trafikprogrammet, så passagererne kan komme frem til deres destinationer, siger Katja Vahl.

Berørte passagerer bliver informeret løbende, og Air Greenland opfordrer alle passagerer til at holde godt øje med mail, sms og Club Timmisa-appen den kommende uge.