Brugsens hylder næsten tomme

Nogle af varehylderne i Brugsen Nuuk har til tider været halvtomme eller tomme den seneste tid. Det skyldes et sammenfald af en masse ting, siger Brugsuddeler i Brugsen Nuuk Kim B. Jensen.
Skrevet af Mads Lynge
23. februar 2010 16:24

Brugsuddeleren forklarer:

- Der er blevet udbetalt børnepenge. Det har vi kunne mærke på vores omsætning. Samtidig har vi på grund af manglende kommunikation ikke været klar over, at et skib ikke ville ankomme som det stod i sejlplanen. Jeg vil dog sige, at det ikke er Royal Arctic Lines skyld, at vi ikke de rigtige informationer, men lige pludselig kommer der ikke et skib, som vi havde beregnet. Det gør at vi mangler rigtig mange varer, siger Kim B. Jensen.

Ifølge den nye sejlplan, som Selvstyret har godkendt, anløber fragtskibene havn omkring hvert tiende dag, hvor de før i tiden anløb en gang om ugen.

Det har gjort det endnu sværere for butikkerne, siger Kim B. Jensen. Han håber dog på mere stabile vareleverancer fremover:

- Vi har lært utroligt meget af dette her. Men den nuværende sejlplan har ikke virket efter hensigten. Hverken for os i butikkerne eller forbrugerne. Så jeg håber at man går tilbage den gamle sejlplan, hvor skibene anløber havn en gang om ugen, og ikke som nu hvor det er hvert tiende dag. For som det er nu er det uholdbart for kunderne synes jeg, siger brugsuddeler i Brugsen Nuuk Kim B. Jensen.

Han siger at det ikke kun er i Brugsen Nuuk, men også i de andre butikker rundt om på kysten, at kunderne har oplevet halvtomme hylder.