Binzer glæder sig til konkurrence på tele området

Tele området står foran en liberalisering og passer godt med konkurrencemennesket Michael Binzers ambitioner.
Skrevet af Noah Mølgaard
27. september 2012 08:45

Tele Post har nu sendt en officiel pressemeddelse om ansættelse af Michael Binzer som administrerende direktør. Han tiltræder senest den 1. april.

Telestyrelsen traf for nyligt en beslutning om, der medfører brud på Tele Posts monopol på internetområdet. Det kan medføre at andre selskaber indfører konkurrence mod tele. Den udfordring har været en gulerod for Michael Binzer, da han valgte at skifte fra flyvbranchen til kommunikationsbranchen.

- Tele Greenland står over for en meget spændende periode med liberalisering af teleområdet og øget konkurrence, så derfor måtte jeg træffe valget, forklarer Michael Binzer.

Samme melding kommer fra Tele Posts bestyrelse.

- Bestyrelsen har ved besættelsen af jobbet som adm. direktør lagt vægt på at finde en kandidat, som kan bidrage til at videreudvikle Tele Greenland A/S, så virksomheden endnu bedre vil kunne tilpasse sig det grønlandske samfunds behov og de ændrede vilkår, som den begyndende liberalisering medfører, meddeler bestyrelsesformanden i Tele Post Agner N. Mark.

Den kommende topchef i tele tænker også på Tele Posts samfundsmæssige opgaver.

- Det grønlandske samfund er i en rivende udvikling, hvor tele- og datakommunikation spiller en afgørende rolle for uddannelse, sundhed, erhvervsudvikling, offentlig administration, transport, sikkerhed, råstofudvinding etc. Jeg glæder mig til at bidrage med mine erfaringer til videreudvikling af selskabet, siger Michael Binzer.

Michael Binzer har udover sin tid som administrerende direktør i Air Greenland også haft en ledende post i SAS.