BankNordik er blevet herre i eget hus

Bygningen, som Banknordik hidtil har lejet er nemlig blevet købt og betalt af den færøske bank. Samtidig har banken valgt at lukke de to afdelinger i Ilulissat og Sisimiut, som banken i 2010 overtog fra Sparbank Vest Grønland.
Skrevet af Louise M. Kleemann
10. januar 2012 10:20

- Vi ønsker at styrke vores tilstedeværelse i Grønland og være en aktiv samarbejdspartner for vores kunder. Vi vil stadigvæk betjene vores kunder udenfor Nuuk, selvom vi ikke fysisk er til stede, siger Bjartur Nolsøe, områdedirektør for BankNordik.

Hvordan stemmer det overens med bankens strategi om at betjene privatkunder og mindre virksomheder?

- Vi kan se, at kunderne  i stadig mindre grad gør brug af afdelingerne, og i stedet benytter sig af selvbetjening i form af kort og netbank. Vi vil derfor gøre brug af vore erfaringer fra Ilulissat hvor der igennem længere ikke har været fastansat personale, siger Bjartur Nolsøe.

Han oplyser at nogle af de tre ansatte i afdelingen i Sisimiut nu har fået tilbudt en stilling i hovedafdelingen i Nuuk.

Afdelingerne i Sisimiut og Ilulissat lukker den 1. maj i år. I Ilulissat har BankNordik de seneste to år haft åbent en uge om måneden, mens afdelingen i Sisimiut har haft åbent alle hverdage.