BILLEDER B-67 vandt GM i høj sol

B-67 vandt søndag eftermiddag de grønlandske mesterskaber i fodbold med en 3-1 sejr over N-48. Kampen blev spillet foran flere hundrede tilskuere på et solbeskinnet Nuuk Stadion.
14. august 2016 19:22

Se billederne fra finalen i galleriet øverst i artiklen.

Der var tilskuere i alle aldre, da de grønlandske mesterskaber i fodbold søndag blev afgjort. Høj sol, glade mennesker og kunstgræs var rammen om finalen mellem B-67 fra Nuuk og N-48 fra Illulisat.

Spillerne fra Illulisat startede kampen med en tidlig føring på 0-1, men derfra havde holdet fra Nuuk det meste af spillet. Kampen endte da også med sejr til B-67, der på forhånd var udråbt som en af turneringens store favoritter.

De spillede sig fredag i finalen mod den anden Nuuk-klub, IT-79. En kamp spillerne fra B-67 vandt sikkert med cifrene 4-0. N-48 mødte i semifinalen G-44, som de slog 2-0. Søndag mødte B-67 og G-44 hinanden i finalen, og det blev en kamp med masser af fight fra begge hold.

Men til sidst var det B-67s tilhængere, der kunne løbe jublende på banen og omfavne spillerne, da dommeren fløjtede kampen af.

Efter slutfløjt blev det vindende hold fejret med champagne og masser af lykønskninger fra familie og venner, der alle var kommet på banen, da sejren var en kendsgerning.