GM 2018 B-67 tilbage på fodboldtronen

Søndag aften sluttede årets GM i fodbold med en flot finale, hvor B-67 fra Nuuk besejrede Nagdlunguak´ - N-48 fra Ilulissat med 2-0.
Foto © : KNR
Skrevet af Karsten Sommer
20. august 2018 08:31

Det var en spændende og jævnbyrdig finale, men det var B-67 der var mest effektive foran målet, og scorede et mål i hver halvleg.

I 12. minut scorede John Ludvig Broberg det første mål. Og i anden halvleg slog veteranen Norsaq Lund Mathæussen sejren fast med scoringen til 2-0.

B-67 kom dermed igennem GM-ugen ubesejret, mens finalen var det første nederlag for N-48.

KAK - Grønlands fodboldforbund gav efter finalen Patrick Frederiksen fra B-67 prisen som Årets Spiller - mens N-48´s Marcus Jensen blev Årets Tekniker. Og N-48´s Kaali Lund Mathæusen blev Årets Fighter

GM´s topscorer kom dog fra en helt tredje klub, i det Salik Sebulonsen fra K-33 nåede at score hele 9 mål i løbet af GM.