B-67 tager afstand fra hashsælgende spillere

B-67 fodbold er utrolig kede af den opståede sag med 2 spillere fra klubben der angiveligt har været involveret i en sag omkring hashbesiddelse.
21. august 2013 11:57

Det skal gøres klart at klubben tager stærk afstand fra alt omkring hash og andre euforiserende stoffer, og i forbindelse med sagen har klubben øjeblikkeligt suspenderet de 2 spillere fra klubben, og de er straks bortvist fra spillertruppen. Hvis de pågældende har overtrådt hash-lovgivningen vil der blive taget skridt til at ekskludere dem fra klubben, skriver hovedbestyrelsen for B-67 i en pressemeddelelse.

B-67 fodbold har igennem en årerække arbejdet hårdt omkring udviklingen af fodboldsporten især med stor fokus på børn- og unge og vi er ret stolte af hvor langt vi er kommet.

Klubben har, udover en seriøs tilgang til træning, en række grundværdier som vi udbreder og forlanger klubbens medlemmer skal efterleve, såsom sund livsstil, respekt overfor sig selv og andre.

Nu står klubben angiveligt med en sag der går stik imod alle klubbens grundværdier, hvilket alle i klubben er meget skuffede over.

B-67 overvejer nu hvordan vi kan gå aktivt ind i kampen imod alkohol- og hashmisbrug, som tydeligvis er et stort problem her i landet, fortæller hovedbestyrelsen.