Børnenes Jul genopstår

Selv om Nunafonden tidligere på året meddelte, at de ikke havde resurser til at gennemføre Børnenes Jul i Nuuk, er der mulighed for børn og deres familier for at fejre julen i forsamlingshuset. Et par ildsjæle har sat sig for at genoplive Børnenes Jul, der foregår fra 15.00 til 22.00.
Skrevet af Peter Troelsen
17. december 2012 07:45

Det er så langt fra for alle, at juletiden er lig med god mad, fest, juletræ og gaver. Der findes mange familier, hvor det ikke er økonomi til at fejre julen, som man gerne ville have gjort det. De mennesker er der nu hjælp til. Det er Allan Iversen og Christina Mølholm, der har taget initiativ til at genoplive Børnenes Jul, og de har mødt stor velvillighed rundt omkring i samfundet.

-Vi ønsker at udbrede budskabet til de børnefamilier som plejer at deltage. Det er en hårdt udsat gruppe for hvem det ikke er en selvfølge med julemad, juletræ og ikke mindst gaver, fortæller Allan Iversen.

De to initiativtagere har fået lov til at overtage Nunafondens koncept, så det bliver også for deltagerne i Børnenes Jul i Nuuk forsamlingshus en jul helt som det plejer.

-Vi holdt første møde i fredags og har over weekenden skaffet penge til gaver, juletræ og leje af forsamlingshus. Vi mangler sponsorater til mad og drikke, men det arbejder vi hårdt på at få tilkendegivelse for i løbet af dagen i dag, forklarer Christina Mølholm.

Skulle man have lyst til at være med til at sponsorere mad og drikke, kan Allan Iversen kontaktes på aliv@peqqik.gl.