AWG 2016 har lukket endnu en hovedsponsoraftale

Det bliver Mentorix ApS, der skal være en af hovedsponsorerne for Arctic Winter Games 2016, når stævnet afvikles i Nuuk. Mentorix ApS har med projektledelse at gøre og er kendt rundt i verden for deres digitale læringsplatform.
Skrevet af Peter Troelsen
20. januar 2014 08:14

Sidste år startede den nye hovedsponsor et fast kontor i Nuuk, og dermed mere faste forbindelser til Grønland. Disse bliver styrket med sponsoratet for det største sportsarrangement i Grønland nogen sinde.

-AWG 2016 er en unik begivenhed, der bidrager til både at udvikle og skabe nye fællesskaber. For os er det derfor en stor glæde at kunne bidrage, og vi har lagt stor vægt på at netop kompetenceopbygning er et centralt element i legene, fortæller seniorpartner i Mentorix Kenny Munck.

Den nye sponsoraftale løber helt frem til afslutningen af AWG i 2016, og de to parter er allerede i fuld gang med samarbejdet. Blandt andet har man afholdt planlægningsworkshop sammen.

- Aftalen med Mentorix har stor betydning for os. Det er centralt, at AWG 2016 handler om kompetenceudvikling i samfundet. Med deres ekspertise og viden inden for både projektledelse og kompetenceudvikling får vi en unik mulighed for at trække på internationale erfaringer, siger  general manager for AWG 2016, Maliina Abelsen.