Avalak skal have ny formand

”Gør en forskel på din uddannelse og din fremtid”, sådan lyder budskabet fra Avalak. Der skal nemlig findes nye medlemmer til bestyrelsen når organisationen holder generalforsamling lørdag den 5. november.
Skrevet af Per Andersen
03. november 2011 12:49

Den nuværende formand i Avalak, (organisationen for Grønlandske studerende i Danmark), Michael (Mansi) Rasmussen ønsker ikke at fortsætte på posten. Han har nemlig valgt at prioritere sin søn på otte år.

-Jeg har en søn på otte år som jeg er alene med, og selvom jeg synes, at mit arbejde i organisationen måske kunne have været bedre, er jeg tilfreds med min indsats, siger Michael ”Mansi” Rasmussen til knr.gl.

Et rekordstort antal medlemmer forventes at deltage i organisationens generalforsamling.

Før i tiden kom der 30-40 deltagere til møderne, i år kommer der over 80, siger en glad Michael Rasmussen.

Han tror, at grunden til den store tilslutning skyldes, at organisationen er blevet bedre til at bruge medierne til at få bragt budskaberne ud til de studerende.

Folketingsmedlemmerne Doris Jakobsen (S) og Sara Olsvig (IA) deltager til generalforsamlingen. Organisationen håber, at der også vil komme nogen fra Naalakkersuisut, da nogle af dem befinder sig i Danmark, i forbindelse med blandet andet Nordisk Råds møde.