Atassut: Siumut, så bliv dog enige !

Atassut opfordrer nu borgmestrene i Qeqqeta Kommunia om at blive enige i deres holdning til Alcoa-projektet. Det skaber usikkerhed, at politikere fra samme parti diskuterer Alcoa-projektets fremtid uden at tage udgangspunkt i den faktiske plan for projektets udvikling. Det skriver Atassuts Medlemmer af Inatsisartut Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann.

Partiet støtter Inatsisartuts arbejde med Alcoa-projektet, starter medlemmerne af Inatsisartut Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann deres pressemeddelelse.

- Atassutmedlemmerne støtter Alcoa-projektet i Maniitsoq 100 procent og ser frem til udviklingen af projektet. Det er dog vigtigt efter Atassut’s overbevisning, at Alcoa-projektet udvikles på baggrund af velovervejede beslutninger, der træffes på baggrund af det oplæg, der udarbejdes i Naalakkersuisut, siger de.

De mener, at det er nødvendigt og fornuftigt at følge den tidsplan, som er blevet fremlagt af Naalaakkersuisut.

- På efterårssamlingen skal Inatsisartut ifølge tidsplanen beslutte, om projektet skal gennemføres, og ligeledes skal der træffes endelig beslutning om ejerskabsfordelingen, forklarer Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann.

Atassut opfordrer derfor borgmestrene i Qeqqeta Kommunia, om at blive enige om deres holdning til Alcoa-projektet.

- Det at politikere fra samme parti diskuterer Alcoa-projektets fremtid uden at tage udgangspunkt i den faktiske plan for projektets udvikling skaber kun usikkerhed, slutter Atassut medlemmer i Inatsisartut.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt