Atassut gør comeback

Atassut har endnu engang indtaget en plads i kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik Sermersooq. Partiet har været ude i kulden siden partiets eneste medlem i kommunalbestyrelsen, Emilie Olsen, skiftede over til Siumut.

Partiet mistede sit eneste mandat da Emilie Olsen i 2009 skiftede over til Siumut. Nu har hun søgt om orlov fra kommunalbestyrelsesarbejdet, pr. 1.oktober 2011, da hun flytter midlertidigt til Sisimiut.

Og som loven foreskriver skal en politisk stedfortræder komme fra det samme parti, som kandidaten blev valgt ind for. Derfor har Thomas Kristiansen, der kommer fra Tasiilaq, indtaget en plads i kommunalbestyrelsen på vegne af Atassut.

Han følges med en anden stedfortræder, tidligere medlem af Inatsisartut Vittus Mikaelsen, der også kommer fra Tasiilaq. Han træder ind i kommunalbestyrelsen på vegne af Siumut, som den første suppleant for Doris Jakobsen.

Der skal også vælges en ny 2.viceborgmester, i stedet for Doris Jakobsen når det næste kommunalbestyrelsesmøde finder sted den 4. oktober 2011.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt