KNR TV Asilipé

KNR TV’s nye fredagsunderholdning for familier har premiere på fredag den 29.september 2017 kl. 20:00 i den live udsendelse på lidt over en times varighed. SMS præmier: : 4000 kr. : 6000kr. : 10.000 kr. Producenter: Malik
26. september 2017 14:17

Asilipé er ment som TV-underholdning for grønlandske familier tidlig fredag aften.
Værterne vil være de velkendte og erfarne underholdere:

Jens Jakob Lennert-Sandgreen (JJ) (Tjæj Tjæj) Kendt som Stand-up komiker og er international kendt som mobil App-producent. Han har desuden for nogle år tilbage produceret ugeavisen som udkom i Nuuk kaldet: Tiu Tiu.

Hans Jukku Noahsen Entertainer/ Musiker tidligere producent og vært i flere af KNR-TV’s under-holdningsprogrammer bl.a.: TAMASSA, PIGGAPPAAT, ILU? m.fl.

Der vil blive vist underholdende videoklip produceret af Glen Møller og de videoer vil sandsynligvis indeholde morsomheder.
Glen Møller er et af landets musikalske talenter og bestemt også indenfor underholdningsbranchen.

Asilipé kan betegnes kort som::

Et muntert og let talkshow, et show hvor seerne kan deltage i en sms konkurrence og vinde masser af penge, små sjove videoklip samt underholdende lege indimellem vil der også være. I slutningen af showet vil der også arrangeres stafetløb i forskellige byer på kysten, hvor folk i en bestemt by vil blive bedt om at løbe om kap til et bestemt sted, og der vil være præmier til vinderen. Dette vil live-streames fra mobil.

Vinderne fra sms-konkurrencen vil trækkes til allersidst i udsendelsen.

SMS præmier:  
Tredje: 4.000,- kr.
Anden: 6.000,- kr.
Første: 10.000,- kr.

 

Asilipé starter fra efteråret og vil køre til jul. Det er planen at der vil være et brag af et afslutnings show lige inden jul, ligesom det vil være betydeligt vildere sms-præmier.

 

Producenter:

Malik Kleist 
Hans Jukku Noahsen
Carsten Christensen

 

 

Trailer ASILIPÉ fredag 29. sep. 20:00