Arctic Hub får ny leder

Forskningsorganisationen Arctic Hub har fået ny sekretariatsleder fra årsskiftet. Valget er faldet på Jula Maegaard Hoffmann, som kommer fra en stilling i organisationens sekretariat.
Jula Maegaard-Hoffmann kommer fra en anden stilling i Arctic Hub, hvor hun har været konsulent og projektleder siden 2021. Foto © : Arctic Hub
23. januar 2024 12:32

Arctic Hub har været på udkig efter en ny leder til sekretariatet. Den søgen har ledt dem ind i egne rækker, hvor valget er faldet på Jula Maegaard-Hoffmann.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Jula Maegaard-Hoffmann, har været en del af sekretariatet fra begyndelsen, og været fungerende leder af sekretariatet, siden hendes forgænger, Anna-Sofie Skjervedal, forlod posten i efteråret 2023.

- Interessen for forskning i Grønland er større end nogensinde før, og det vil kun tage til i løbet af de kommende år.

- Vi har søsat vores første flagskibe, og jeg glæder mig til at kunne sætte retningen for Arctic Hub’s fremadrettede arbejde som sekretariatsleder, siger Jula Maegaard-Hoffmann i pressemeddelelsen.

Store sko skal udfyldes

Den nye sekretariatsleder lægger i pressemeddelelsen ikke skjul på, at det er store sko, hun skal udfylde.

- Anna-Sofie Skjervedal har lagt et kæmpestort arbejde i at gøre Arctic Hub til en så vigtig organisation, som den er i dag. Og selvom Arctic Hub er en forholdsvis ung organisation, er vi taknemmelige for den varme velkomst, vi har modtaget i forskningsmiljøet.

- Vi skal bygge videre på det gode fundament, så vi både lokalt og internationalt kan få endnu mere værdi af al den spændende forskning i Grønland, der sker hver eneste dag, siger hun.

Julia Maegaard-Hoffmann tiltrådte officielt stillingen som sekretariatsleder 1. januar 2024.