Aqqaluk Petersen fortsætter som formand

Organisationen af Grønlandske Studerende i Danmark Avalak står foran flere bestyrelsesudskiftninger på den kommende generalforsamling. Det fremgår af organisationens seneste nyhedsbrev.
29. september 2009 07:40

En række studierelaterede omstændigheder er baggrund for udskiftningerne. Avalak's formand, Aqqaluk Petersen flytter til Grønland. Men en enig bestyrelse har truffet beslutning om, at han fortsætter på formandsposten frem til organisationens ordinære generalforsamling i november.

På kassérposten har Bjørk L. Kristensen taget over efter Tina Naamansen, der har måttet træde tilbage på grund af travlhed. Endelig har Miki Jensen midlertidigt overtaget funktionen som Avalak's informationskoordinator, fordi Mira Kleist er taget på et udvekslingssemester i Costa Rica.

Men der er fortsat gang i organisationen. Den har netop overstået det årlige fællestræf, der er en fast årlig begivenhed, når det det nye studieår indledes. I år blev træffet holdt i Nibe, og der var fodboldturnering og korspilsturnering og så selvfølgelig en stor gallafest.